Üdvözöllek a Blogomon!

Először is engedd meg, hogy bemutatkozzak, Huszár Sándor vagyok, marketing tanácsadó és egyetemi oktató. A blog elkészítése már 2018 óta foglalkoztatott, amelyet végül 2020 elején indítottam el, alapvetően két célkitűzés mentén.

Egyrészt szeretném a bloggal azokat a vállalkozásokat érintő problémákat bemutatni, amelyekre a marketing tud megfelelő választ adni. Ez esetben számítok üzleti szakemberek visszajelzéseire és aktív olvasóközönségre, akikkel közösen tudjuk kialakítani azokat a témákat, amelyek mentén segíteni lehet a vállalkozó szektort.

Másrészt pedig oktatási tevékenységem során szeretném segíteni hallgatóimat érdekes tartalmakkal, valamint lehetőséget kívánok adni nekik, hogy marketinggel kapcsolatos gondolataikat a blogomon is megoszthassák a külvilággal, akár potenciális munkaadókkal. Rengeteg szorgalmas és tehetséges hallgatóval találkozok, akiknek értékes gondolataik vannak. Elsősorban támaszkodok itt demonstrátoraim és szakdolgozóim véleményére.

Valószínűleg a vállalati, vagy pedig az egyetemi célközönségbe tartozol. Bízom benne, hogy a blogomon találsz az érdeklődésednek megfelelő tartalmat és tudok segíteni ezekkel a bejegyzésekkel felmerülő kérdéseid megválaszolásában. Amennyiben kérdés vagy valamilyen gondolat fogalmazódott meg benned az oldalon található bejegyzésekkel kapcsolatban, akkor kérlek oszd meg velem, hiszen ezáltal tudok számodra a jövőben érdekesebb tartalommal szolgálni.

 

Jó olvasást kívánok a hallgatóim és szerzőtársaim nevében is!

Sándor

Email: sandor.huszar[at]blureen.hu

Huszár Sándor Marketing Kutatás Egyetem Oktatás Blog